Fotografia publicitària

Realització d’imatges de producte per a catàlegs, packaging i material promocional. Realització de reportatges fotogràfics en localització i de maquinària industrial de grans dimensions.

Veure galeria


Reportatge fotogràfic i premsa

Cobertura gràfica d’esdeveniments: concerts, activitats, inauguracions, presentacions, exposicions, competicions esportives. Realització de reportatges fotogràfics temàtics.

Veure galeria d’espectacles

Veure galeria de premsa

Veure galeria de reportatge


 

Retrat fotogràfic d’estudi o en localització

Realització de retrats d’estudi per a particulars o empreses, books d’actors o models, campanyes i editorials. Retrats individuals o de grup, en estudi o en localització.

Veure galeria


Retoc fotogràfic

Post-producció de les imatges segons l’encàrrec. Tractament digital de les imatges digitals d’alta qualitat per a publicitat, combinació d’imatges, correcció de defectes i variacions de disseny en prototips. Retoc per a retrat i fotografia de moda, restauració de fotografies antigues i adaptació d’imatges a diferents suports. Integració d’elements 3D sobre imatge fotogràfica o viceversa.


Producció Audiovisual

Realització de vídeos promocionals per a empreses, reportatges documentals, videoclips musicals, curtmetratges, espectacles i casaments.

Veure galeria


Fotografia panoràmica esfèrica i realització de Visites Virtuals

Realització de visites virtuals d’espais per a pàgines web o aplicacions interactives. Combinació de diferents imatges panoràmiques per a l’elaboració del recorregut amb possibilitat de superposició d’imatges estàtiques, animacions o sons a les escenes.

Veure galeria


Reproducció d’art i documents murals

Realització de reproduccions digitals d’obra artística plana (pintura) o amb volum (escultura). Reproducció fotogràfica de documents de grans dimensions amb alta resolució amb possibilitat d’observar la imatge còmodament a augments superiors a la mostra original.

Veure galeria


CGI / 3D

Generació d’imatges per ordinador amb qualitat fotogràfica a partir de models 3D. Integració d’elements virtuals sobre entorns reals o elements reals i persones sobre entorn virtual (fotografia o vídeo).

Veure galeria


 

Formació a mida

Realització d’imatges de producte per a catàlegs, packaging i material promocional.


 

Disseny Web

Disseny i programació web per a empreses, entitats o associacions. Col·laboració amb programadors web per a la elaboració de bases de dades. Integració i adaptació de contingut gràfic als requisits del lloc web.

Veure galeria