Marc Virgili

Amb una dedicació professional entre la fotografia publicitària, el fotoperiodisme i la docència, Marc Virgili Torrent és un fotògraf freelance que treballa tant per a empreses com per a particulars, amb una llarga experiència en el món de la imatge fotogràfica i audiovisual. S’ha especialitzat en l’àmbit publicitari, industrial i el reportatge, així com el retoc fotogràfic.

En l’àmbit professional ha combinat la fotografia de producte, industrial i publicitària a l’estudi de SantidePablo SL;  ha col·laborat com a professor de fotografia publicitària del Graduat en Fotografia i Creació Digital a la Universitat Politècnica de Catalunya i ha treballat com a fotògraf, Dissenyador Gràfic i Marketing Assistant amb l’empresa Grup Optim S.A.

Va obtenir el Graduat en Fotografia i Creació Digital a la Universitat Politècnica de Catalunya l’any 2005, amb l’adaptació del títol a l’EEES actual aquest 2013. Fotògraf inquiet i a la recerca de la formació constant ha realitzat un Postgrau en Fotoperiodisme a la UAB i un curs de Direcció de Fotografia per a Cinema i Produccions de Vídeo en Alta Definició.

Descarrega’t el currículum en pdf